Konasoft Intranet Web Analytics

Bevezetés

A Konasoft Intranet Web Analytics (Konalytics) a Konasoft Kft. egy olyan különleges és egyedülálló szoftvermegoldása, amellyel könnyedén kaphat betekintést a belső hálózaton futó alkalmazás használatáról.

Minden alkalmazásnál fontos tudni, hogy a felhasználók mely funkcióit használják legtöbbet a szoftvernek, melyek azok a feladatok, amiket a leggyakrabban látnak el az alkalmazással. A felhasználói szokások megismerése kulcsfontosságú annak érdekében, hogy a szoftver, amelyet használnak, vagy éppen fejlesztenek, a lehető leg ergonomikusabb legyen és a dolgozók, felhasználók minden igényét kielégítse nem csak a termék szolgáltatásait tekintve, hanem a kényelmes használhatóságot is előtérbe helyezve. Ezen információk megismerésére a Konalytics többféle eszközt is kínál. Ezen felül lehetőség nyílik az esetleges programhibák feltárására is, amely tovább növeli a fejlesztett termék megbízhatóságát.

A Konalytics segítségével ez többé nem akadály, a szükséges statisztikai adatokat a rendszer összegyűjti, amelyeket összegezve részletes és átfogó információk állnak rendelkezésre.

A Konalytics a következő funkciókat kínálja:

  1. Felhasználó kezelés
  2. Oldallátogatás követés
  3. A felhasználók által kiváltott események követése
  4. A felhasználó által végzett műveletek elvégzési idejének rögzítése
  5. Hibák regisztrálása
  6. Könnyű integráció
tovább